N |EYE| S

WAT IS NEYES BROWS ?

Neyes brows is een herstelbehandelplan waarbij gestreefd wordt naar een perfect bij u passende wenkbrauw. De basis van elke Neyes Brows behandeling is dat we alleen werken met jouw enige natuurlijke wenkbrauwen. Het is dus noodzakelijk dat je minstens 4 weken je wenkbrauwen laat groeien en dus niet zelf epileert.

Binnen deze herstelbehandeling doorloop je drie vervolgstappen, om hierna de wenkbrauw in shape te houden.
Te starten met Neyes Brows – New look: Intakegesprek, verven, opmeten van de wenkbrauwen, voortekenen van de optimale vorm incl. knippen, harsen, 
draadtechniek, pincet en afsluitende finish.
Vervolgens de Neyes Brows – Keep it: Onderhouden van de wenkbrauw door middel van verven, waxen, draad of pincet.
Ten slotte de Neyes Brows – Shape it: Behandeling met hars, draad of pincet.

VOOR WIE IS NEYES BROWS GESCHIKT ?

Voor iedereen die altijd teveel heeft geëpileerd of niet tevreden is over de huidige vorm van de wenkbrauwen. Soms is één behandeling voldoende voor een totale metamorfose!

KAN IK MIJN EIGEN VORM KIEZEN ?

Natuurlijk, uw wenkbrauwen worden in overleg en naar uw eigen wensen gestyled; of u kiest voor naturel of meer glamour, donker of licht, rond of met een hoekje. (De styliste kijkt hierbij naar uw gezichtsvorm en haarkleur).

WAAROM KIEST U VOOR NEYES BROWS ?

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor uw gezichtsuitdrukking. Perfecte wenkbrauwen zorgen voor een liftend effect, dragen bij aan verbetering van uw hele uitstraling en laten uw ogen meer spreken!

WELKE PRODUCTEN WORDEN ER GEBRUIKT BINNEN DE BEHANDELING?

Om het doel te bereiken wordt er onder andere gewerkt met een speciale wat die op temperatuur blijft (ORB) en drie verschillende soorten fijne pincetten voor het precisie werk.

Deze website gebruikt cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren.

Privacyverklaring